Carregant Esdeveniments

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia aquí. Places limitades a l’aforament de la sala.

En el marc de l’Emotiva22 (Festival Internacional de Fotografia Contemporània de Terrassa), l’Espai Zero acull la mostra audiovisual "Niños vs Moda" de Yolanda Domínguez que es pot visitar fins l'11 de desembre. Inscrita en aquesta mostra, l'artista ofereix una xerrada en la qual exposarà la seva visió sobre la manipulació que els mitjans i les imatges exerceixen sobre tots nosaltres actualment.

Si pensem en comunicació, art i gènere, en crítica, ironia i compromís social, hi ha el nom d'una artista visual que sobresurt en el panorama de l'art contemporani espanyol i és, precisament, el de Yolanda Domínguez.

Experta en comunicació i gènere, Domínguez fa més d'11 anys que reflexiona sobre el gènere i el consumisme amb obres que utilitzen l'impacte, el desconcert, la ironia i la descontextualització per fer-nos reflexionar sobre com els rols femenins i masculins són representats en la publicitat i els mitjans de comunicació.

Compagina la seva producció artística amb la realització de conferències i tallers a institucions, universitats i instituts de tot el món per conscienciar sobre la importància de les imatges en la construcció de la nostra identitat. La seva presència és habitual en congressos nacionals sobre violència contra les dones i col·labora setmanalment amb El HuffPost España i el programa Efecto Doppler en Rn3.

Llicenciada en Belles Arts i Administració i Direcció d’Empreses, i màster en Art i Noves Tecnologies i Fotografia, Yolanda Domínguez ha estat becada pel Ministeri de Cultura espanyol i premiada per institucions com el Design Museum de Londres o la Unión de Periodistas Valencianos.

Més informació sobre aquesta activitat a: auladidactica@cdmt.cat /93 731 52 02.