Carregant Esdeveniments

Activitat gratuïta per a tots els públics. Places limitades a l'aforament de la sala.

Durant el dissabte de la Fira Modernista de Terrassa (11 i 12 de maig), us presentem l'exposició "Un museu, mil trames modernistes", organitzada amb motiu de l'esdeveniment i per mostrar part de les nostres col·leccions relacionades amb la indústria tèxtil i l’època modernista. A l’entrada, dues vitrines exhibiran mostraris mai exposats d’empreses terrassenques, a més de revistes, publicacions acadèmiques i apunts d’alumnes d’escoles tèxtils i d’art i oficis. Cinc vitrines més es renovaran amb vestits modernistes, es recrearà un dormitori femení i s’exhibirà una espectacular capa dominó per a ball de màscares.

Finalment, el darrer espai de l’exposició ("Moda#isme") presentarà creacions originals, inspirades en el modernisme, produïdes per alumnes amb els seus docents, en diverses escoles d'art, disseny i moda de Terrassa, Sabadell i Barcelona. Aquesta col·laboració amb escoles respon a una proposta que va fer el Museu als centres educatius per repensar el modernisme des d’una òptica jove i actual. Les obres resultants posen de manifest la connexió entre el passat, el present i el futur del món tèxtil, l’art, la moda i el disseny.

S'oferiran dues visites comentades per tècniques del Museu, a les 17:00 i a les 18:30 hores. No res reserva l'entrada amb anterioritat: cal recollir el tiquet d'entrada el mateix dia a la recepció del Museu (a partir de les 17:00 h), màxim 3 per persona. Més informació: auladidactica@cdmt.cat / 93 731 52 02.