Carregant Esdeveniments

Mostra de peces modernistes originals i de diversos vídeos per a tots els públics. Làmines il·lustrades amb activitats per a nens i nenes.

Durant tota la setmana de la Fira Modernista de Terrassa presentem a xarxes socials  peces de l'època -vestits, teixits- fotografies del catàleg de l'exposició "Moderníssims" i fins i tot un objecte inèdit que es veurà a la propera exposició "Decòrum. Vestir la casa per a l'ocasió".   (Twitter Facebook Instagram)

Afegit a això, oferim una selecció de vídeos breus, el primer sobre la reproducció d'un vestit modernista de la nostra col·lecció. El segon està protagonitzat per les alumnes dels cursos "Fes-te un vestit modernista" i “Estudi de patrons i confecció: indumentària modernista" que aquest any s'han acabat, necessàriament, en format no presencial.

La tradicional passejada modernista la revivim aquest any amb un vídeo que conté imatges d'edicions passades i un darrer film serveix per mostrar com una dama elegant feia la seva "toilette".

Les famílies amb infants sempre tenen un paper destacat a la parada que habitualment el museu té al Raval de Montserrat durant la Fira. Aquest any  oferim unes divertides làmines il·lustrades i descarregables amb activitats sobre la manera de vestir a la Terrassa de fa 125 anys.