Carregant Esdeveniments

Activitat gratuïta adreçada al públic en general, sense inscripció prèvia. Places limitades a l'aforament de la sala.

El Museu presenta l'obra més recent de l'artista en joieria contemporània, dissenyadora gràfica i docent acadèmica Gabriela Cohn, al costat d'algunes de les seves peces més rellevants del passat.

En l'obra d'aquesta creadora, que té per màxima la celebració de la vida i el seu cicle finit i a la vegada etern, hi trobareu un debat entre la reflexió conceptual (transformació, connexió entre pols oposats, fragilitat, bellesa en decadència...) i l'experimentació material i formal que culmina en peces peculiars. Utilitza materials poc ortodoxes en joieria: poliuretà, esmalt, resina, pigment o paper tot i que no abandona els clàssics: or, plata i porcellana. Amb motiu de la seva mostra al Museu, ha treballat amb materials tèxtils, transformant-los en peces de gran subtilesa i ritme en la seva forma i cromatisme.

Gabriela Cohn es va formar a Jerusalem, Florència, Alemanya i França. Ha impartit tallers presencials a Itàlia, Grècia, Bèlgica, Suïssa i en diferents ciutats d'Espanya. També ha ofert cursos en línia amb participants de tot el món. Combina la docència universitària amb la creació de joieria contemporània i el disseny gràfic al seu estudi de Barcelona. Les seves peces han estat exposades a galeries d'art, fires i trobades internacionals d'Espanya, Itàlia, Alemanya, Polònia, França i Bèlgica.

L'exposició es podrà visitar fins el diumenge 7 d'abril inclòs. L'entrada a la inauguració és lliure, més informació a: auladidactica@cdmt.cat / 93 731 52 02.