Carregant Esdeveniments

Activitat gratuïta adreçada a públic adult, sense inscripció prèvia. Places limitades a l'aforament de la sala.

L'artista Rocío Bueno porta a la sala Espai Zero un conjunt de fotografies contemporànies intervingudes, així com fotografies objecte. Es tracta d'una recerca personal a l'entorn de la figura de la mare i una reflexió sobre la constitució de la maternitat que qüestiona el model heretat. Com a teló de fons, parla de la memòria i la fotografia familiar. També es planteja el propi mitjà fotogràfic com a superfície de registre del passat que l'artista ha volgut intervenir principalment pel revers, el qual considera "l'espai silenciós".

Després de la inauguració, l'artista presentarà els seus llibres Hilo i Renascende, aquest darrer finalista al millor foto llibre autopublicat a PHotoESPAÑA 2022.

Rocío Bueno és creadora visual, fotògrafa i economista. Li interessa relacionar la fotografia amb altres arts visuals com el dibuix, la pintura o la poesia. Aborda temes sobre la dona i la seva construcció actual; els vincles, l'herència familiar, la fragilitat de la memòria i la seva relació amb el fet cultural. Tracta de donar sentit a allò no visible, el latent, i construir a partir del fragment. Explora les limitacions del mateix mitjà fotogràfic en el seu intent de testimoniar, expressar i construir memòria.

L'entrada a aquestes activitats és lliure, més informació a: auladidactica@cdmt.cat / 93 731 52 02.