Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia en aquest formulari (actiu a partir de l’1 de setembre i fins el dimecres anterior a les 14.00 h). Places limitades.

Us convidem a la inauguració de la genial exposició fotogràfica “Tributo a la bata” emmarcada dins el Festival Emotiva 2021.

Lucía Herrero, la fotògrafa, rendeix homenatge a un tipus de dona molt específic, el vestit de treball de la qual és la bata. Es tracta d’una dona que ha jugat el rol de matriarca en una societat fortament patriarcal. A partir d’aquesta peça de roba, la bata, analitza qüestions de gènere, canvis sociopolítics en la societat i paisatges humans. Tot això amb un important component d’humor que l’artista utilitza com una porta d’entrada a diversos nivells d’interpretació.

Lucía Herrero va estudiar Arquitectura, Fotografia i Teatre Físic. La seva obra fotogràfica ha guanyat premis internacionals i el seu estil en fotografia documental/artística ha interessat a comissaris i editors de tot el món. Les imatges de la Lucía s’exhibeixen a nivell internacional en museus, galeries i festivals de fotografia.

Durant els darrers anys ha desenvolupat un enfocament de la fotografia documental anomenat per ella “Antropologia Fantàstica”. És una barreja entre ciències socials i intervenció artística. Retrata persones i cultures amb elements dramàtics i fantàstics.

No us perdeu aquesta mostra divertida, provocadora i fantàstica!

Per a més informació, podeu contactar amb: auladidactica@cdmt.cat /93 731 52 02.