Carregant Esdeveniments

Activitat gratuïta per a tots els públics i sense inscripció prèvia. Places limitades a l'aforament de la sala.

Us convidem a l'acte inaugural d'aquesta nova exposició de producció pròpia que ocuparà la sala del 2n pis del Museu.

 “Vides d’alta costura” vol mostrar l’evolució de la moda femenina seguint el fil de diverses generacions de la família de Maya Álvarez de Sotomayor de León qui, molt generosament, ha cedit en comodat al Museu més de cent-setanta peces, que són un reflex de la indumentària de l’alta societat madrilenya entre 1890 i la dècada de 1980.

Per aquesta exposició s’han seleccionat vint-i-sis vestits que es mostren en quatre àmbits: “Vestides de llarg”, “Vestides de dia”, “Vestides de firmes internacionals” i finalment, “Vestides de núvia”. A través d’aquestes peces i dels textos de l’exposició es pot conèixer la indumentària de les dones que tenien el privilegi de seguir la última moda i, a més, entendre quins eren els rols socials, el consum de moda o les influències de París, amb la seva capacitat per influir en la manera de vestir de la majoria de la població.

Amb els continguts de la mostra i amb informació complementària, s'està editant un catàleg que estarà disponible en breu en format digital per descarregar des de la web del Museu. L'entrada a la inauguració és lliure. Més informació a: auladidactica@cdmt.cat / 93 731 52 02.