Carregant Esdeveniments

Activitat gratuïta per a tots els públics sense inscripció prèvia. Places limitades a l’aforament de la sala.

El Museu Tèxtil exhibirà durant un trimestre “La sombra de la ley”, una mostra que reuneix el vestuari de la pel·lícula homònima dirigida per Dani de la Torre i estrenada el 2018. El film va ser un èxit de públic i crítica, arribant a obtenir tres premis Goya -un d’ells al disseny de vestuari- i tres nominacions als premi Gaudí. L’acció ens transporta a la Catalunya dels anys vint del segle passat, moment en què es viuen violents enfrontaments laborals i socials.

A la mostra es presenten 27 models de vestuari, els més representatius de la pel·lícula, dissenyats per Clara Bilbao, al costat de figurins, fotografies i fins i tot l’estatueta original del premi Goya. El seu objectiu és, d’una banda, donar a conèixer l’important treball de disseny que hi ha darrera una pel·lícula de primer nivell i, de l’altra, submergir el visitant en un moment històric tan convuls com suggeridor.

Us convidem doncs a la inauguració d’aquesta exposició que va ser produïda per al Museo del Traje (Madrid) i que ha itinerat al Museo Boca del Calvari (Benidorm) abans d’arribar al Museu Tèxtil. Es podrà visitar aquí fins el 19 d’abril en l’horari habitual del centre.

Més informació a: auladidactica@cdmt.cat / 93 731 52 02.