Carregant Esdeveniments

Activitat gratuïta sense inscripció prèvia, places limitades a l’aforament de la sala.

Ara fa 75 anys es posaven els fonaments d’un dels pilars culturals de la ciutat. L’any 1946 es formava l’embrió del Centre de Documentació i Museu Tèxtil, gràcies a la sensibilitat de particulars com l’empresari i financer Josep Biosca Torres i l’industrial terrassenc Josep Badrinas Sala, els quals van adquirir la col·lecció de teixits del barceloní Ignasi Abadal Soldevila. Aquesta va ser la primera puntada per crear el museu més antic de Terrassa i el primer centre especialitzat de l’Estat espanyol, que es posava al servei d’estudiants, empresaris i artesans.

Avui el Museu Tèxtil és un entramat molt complert que interactua amb la ciutadania des dels diversos serveis que ofereix. Volem celebrar amb vosaltres la trajectòria de l'entitat i per això us animem a visitar la nova exposició "Un museu, mil trames" a la primera planta del museu.

A l'exposició hi trobareu un recorregut per la història del museu i la presentació de les millors peces que conservem: teixits, indumentària, complements i mostraris industrials que relaten la importància del teixit i la moda, per a la humanitat i al llarg de la història.

El museu és obert dimarts i dijous de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 19.00 hores més divendres i diumenges de 10.00 a 14.00 h (excepte festius). Per a més informació podeu contactar amb: auladidactica@cdmt.cat  / 93 731 52 02.