Carregant Esdeveniments

Activitat gratuïta d’entrada lliure, places limitades a l’aforament de la sala. Cal inscripció prèvia al següent enllaç.

La jornada "deSSfilada" està organitzada pel Servei d’Emprenedoria i Economia Social de l’Ajuntament de Terrassa. El Museu Tèxtil hi col·labora al costat de les següents entitats: Ecoinserció, Maria Auxiliadora, Associació Daus, Ins Terrassa, Associació Moda Sostenible BCN, El club de la Moda Positiva, LaFact Fupar – Teixidors, UPC Intexter i Escola La Llar.

L'objectiu de l'activitat és sensibilitzar entorn del consum de tèxtil responsable en totes les seves facetes: la reutilització de roba mitjançant la segona mà o de materials reciclats, el tèxtil sostenible i de proximitat, i altres projectes tèxtils amb valors socials.

L'eix de la jornada serà la desfilada de tèxtil responsable que duran a terme infants de diverses escoles, demostrant que una altra indústria tèxtil ja existeix. Se succeiran desfilades de diferents projectes: Eco-inserció i “Roba per tots”, “TextilCoop” de la Fundació Maria Auxiliadora, “Teixidors” de LaFACT Fupar, i d’altres.

A l’exterior del Museu hi podreu trobar la Didaltruck, on podreu fer reparacions a les peces de roba, a més de la dinamització musical, lligant amb els valors de l’economia social i solidària, de Xavi Sound System.

A la vegada, durant tot el matí tindrà lloc El Swap a la primera planta del Museu, una activitat d'intercanvi de roba tardor/hivern. Si vols participar-hi, trobaràs tota la informació aquí o bé contacta amb inscripcions@cdmt.cat / 937 315 202.