Carregant Esdeveniments

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia al següent formulari. Places limitades.

Les Jornades Europees de Patrimoni són una iniciativa conjunta del Consell d'Europa i de la Comissió Europea, dissenyada per a promoure el patrimoni cultural compartit per les diverses ciutats, regions i pobles d'Europa. A Catalunya, aquest any se celebraran del 7 al 9 d'octubre.

El tema comú per al 2022 és el patrimoni sostenible: es convida les entitats participants a explorar quines mesures es poden prendre per protegir el nostre patrimoni en el context del canvi climàtic. Es centrarà en el paper actiu de les comunitats i el patrimoni en el procés de construcció d'un futur més sostenible i resilient per a les generacions futures.

Des del Museu proposem un taller familiar infantil que busca sensibilitzar sobre l'impacte negatiu de l'actual sector tèxtil sobre el medi ambient amb una activitat divertida i senzilla per a reciclar, transformar i allargar la vida útil d'una samarreta. El taller anirà a càrrec d'una educadora ambiental i es dirigeix a nens i nenes a partir de 6 anys acompanyats.

ATENCIÓ!: Cada infant ha de portar una samarreta de casa per reciclar, millor si és mitjana o gran.

Per a més informació, us podeu adreçar a auladidactica@cdmt.cat o bé al 93 731 52 02.