Carregant Esdeveniments

Activitat de pagament per a públic adult, inscripció prèvia a través del formulari. Places limitades.

En el darrer quadrimestre de l'any, seguim oferint el cicle de visites monogràfiques periòdiques per part de les expertes del Museu on ens centrem a presentar i explicar a fons algunes de les peces de les exposicions o bé abordem temàtiques concretes en diàleg amb el públic assistent.

En aquesta sessió parlarem de les característiques de la industria tèxtil catalana de finals del segle XIX i principis del segle XX, coincidint amb el moviment cultural i artístic del Modernisme. Ho farem sobretot a través dels mostraris tèxtils exposats a "Un museu, mil trames modernistes" i de la mà de  la directora del Museu, Sílvia Carbonell. Coneixereu també quines influències artístiques, ideològiques i socials internacionals van permear en aquest moviment que aconseguí uns trets definitoris i duradors al nostre territori. Finalment, comprovareu com el Modernisme segueix inspirant en el renovat espai ModA#isme, on es presenten creacions d'alumnes d'escoles de tèxtil, moda, art i disseny.

L'activitat es desenvoluparà en la sala d'exposicions de la 1a planta. Més informació a: auladidactica@cdmt.cat / 93 731 52 02.