Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

L’Espai Zero acollirà una exposició organitzada pel Gremi Artesà Tèxtil de Catalunya amb la col·laboració del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya i el Centre de Documentació i Museu Tèxtil i amb la participació de 24 artistes tèxtils. En paraules seves:

“Fibres i pintures, traços i textures. Tot dóna forma a l’especial visió de cada obra. Quin és el significat de les paraules? Quin és el significat dels colors? És instintiu o és l’educació que ens fa veure un color com el color pur i un altre com el color del desig? Segurament si haguéssim nascut en un altre país o en una altra època, la nostra relació entre la paraula i el color seria diferent. Des de menuts ens estigmatitzen amb el color segons el sexe, però ara volem parlar del Blanc i el Vermell, de la Puresa al Desig. Som aquí per mostrar-vos la interpretació de cadascun dels nostres artesans, ja sigui per color, ja sigui per concepte, ja sigui per tot plegat, això sí, sempre amb una mirada tèxtil.

Avui us convidem a la inauguració d’aquesta exposició que es podrà visitar fins el proper 22 de juliol. L’entrada és lliure. Més informació a: auladidactica@cdmt.cat o bé al telèfon 93 731 52 02.