Carregant Esdeveniments

Activitat gratuïta per a tots els públics (els nens han d'anar acompanyats). Recomanem inscripció prèvia al següent formulari, o bé a: inscripcions@cmdt.cat. Places limitades.

Us oferim un taller per a teixir un tapís creatiu amb materials reciclats, a càrrec del grup de dones del projecte "Teixint vivències, teixint emocions" de Terrassa. Els objectius d'aquest projecte són: promoure i facilitar la inserció laboral de les dones participants, fomentar la integració mitjançant l'aprenentatge del català i la millora de la convivència, acompanyant a les dones participants en reforçar la seva autonomia i autoestima. A més, es pretén també reforçar la xarxa de treball amb els diferents agents del territori així com sumar al projecte altres iniciatives i entitats de la ciutat.

De la mà d'aquest col·lectiu terrassenc podreu elaborar, en un teler de fusta, un teixit creatiu amb materials tèxtils diversos i reciclats. Per això us agrairem que aquell dia aporteu samarretes o texans vells, així com paraigües dels quals reciclarem el teixit.

El taller està dirigit tant a adults com a nens i nenes a partir de 5 anys amb una persona d'acompanyant mínim. Estarà obert durant 2 hores però podeu dedicar-hi el temps que vulgueu dins d'aquests límits.

Més informació a: auladidactica@cdmt.cat / 93 731 52 02.