Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Una Nit per descobrir la nova exposició del Museu recentment inaugurada. “Vestits de pel·lícula” és una mostra de producció pròpia en la qual presentem més de vint fabulosos vestits, complements d’indumentària i làmines de moda i figurins originals. Entre els vestits, hi trobareu peces modernistes conservades al museu, vestuari actual creat per al cinema i reinterpretacions de les alumnes dels cursos d’indumentària modernista.

Dins de la indumentària, el cinema ha estat un mitjà de difusió de la moda durant gran part del segle XX. Però també ha representat un referent a l’hora de conèixer la manera de vestir d’altres èpoques. Els dissenyadors de vestuari creen els seus figurins a partir de peces originals conservades en els museus. Però a la vegada, la indumentària d’aquestes pel·lícules serveix com a font d’inspiració per a molts espectadors que volen confeccionar robes amb l’estil d’èpoques passades.

Podreu aprofundir en tots aquests aspectes si us apunteu a la visita guiada que repetirem dues vegades durant la Nit, a les 19.30 i a les 20.30 hores. Cal recollir el tiquet d’entrada a la recepció del Museu el mateix dia a partir de les 19.00 hores. Més informació a: auladidactica@cdmt.cat/93 731 52 02.