Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

Activitat gratuïta per a tots els públics. En algunes activitats és necessari reservar entrada d’avançada. Places limitades.

Enguany l’ICOM proposa celebrar el Dia Internacional dels Museus sota el lema “El poder dels museus” i motiva a organitzar activitats i jornades presencials entre dissabte 14 i diumenge 22 de maig. Els museus tenen el poder de provocar canvis positius en les seves comunitats des de tres punts de vista: treballant per a la sostenibilitat del planeta, potenciant la innovació en la digitalització i l’accessibilitat i construint comunitat a través de l’educació.

En aquest marc internacional, el Museu Tèxtil ha programat tot un seguit d’activitats gratuïtes i obertes a tots els públics que tindran lloc durant la tarda i nit del dissabte 14 de maig, en l’anomenada “Nit dels museus”. Entre les 18:00 i les 24:00 les portes del museu seran obertes i es podrà participar a les visites guiades, taller i espectacle de dansa que us presentem amb tot detall en els altres apartats d’aquesta agenda.

Més informació a: auladidactica@cdmt.cat / 93 731 52 02.