Carregant Esdeveniments

Activitat gratuïta per a tots els públics sense inscripció prèvia. Places limitades a l'aforament de la sala.

Cada any, al voltant del 18 de maig, Dia Internacional dels Museus, s’organitza la Nit dels Museus i l’ICOM, proposa un fil conductor que dona sentit unitari a totes les activitats que s’hi organitzen; en aquest cas el lema és ‘Museus, sostenibilitat i benestar’. Es considera que els museus contribueixen de manera fonamental al benestar i al desenvolupament sostenible de les nostres comunitats. Com a institucions de confiança i com a espais d’unió del nostre teixit social, estan en una posició única per promoure el canvi positiu.

El Museu Tèxtil treballa tot l’any per a divulgar la necessitat d’un sector tèxtil més ètic i sostenible i, per això, no deixem passar l’oportunitat d'oferir activitats vinculades a aquest tema prioritari avui en dia.

Com a acte final de la Nit dels Museus 2023, us oferim una desfilada de moda amb peces de dues dissenyadores que treballen de forma sostenible i conscient. Es tracta  de les marques Imarit de Mayra Navarrete i Marylee Couture de Mary Lee Gonçalves, les quals formen part de l'Associació de Moda Sostenible Barcelona. Elles presentaran les darreres col·leccions càpsula en què han estat treballant i explicaran què significa per a elles fer moda sostenible. Amb la col·laboració de docents i alumnes de l'Institut Terrassa i altres joves voluntàries.

Més informació: auladidactica@cdmt.cat / 93 731 52 02.

Your Content Goes Here