Carregant Esdeveniments

Activitat gratuïta per a tots els públics (infants a partir de 12 anys) amb inscripció prèvia al següent formulari. Places limitades.

La xerrada que us proposem serà dinamitzada per les integrants d'El Club de la Moda Positiva, i us permetrà mesurar els vostres coneixements sobre moda sostenible en forma de dinàmica lúdica que es realitza amb el mòbil.  Es faran dues sessions, a les 18:00 i a les 19:00 h, amb una durada d'1 hora i en castellà.

Cada any, al voltant del 18 de maig, Dia Internacional dels Museus, s'organitza la Nit dels Museus i l’ICOM, proposa un fil conductor que dona sentit unitari a totes les activitats que s'hi organitzen; en aquest cas el lema és 'Museus, sostenibilitat i benestar'. Es considera que els museus contribueixen de manera fonamental al benestar i al desenvolupament sostenible de les nostres comunitats. Com a institucions de confiança i com a espais d'unió del nostre teixit social, estan en una posició única per promoure el canvi positiu.

El Museu Tèxtil treballa tot l'any per a divulgar la necessitat d'un sector tèxtil més ètic i sostenible i, per això, no deixem passar l'oportunitat per oferir activitats vinculades a aquest tema prioritari en els nostres temps.

Més informació: auladidactica@cdmt.cat / 93 731 52 02.