Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

El II Col·loqui d’Investigadors en Tèxtil i Moda tindrà lloc els dies 21 i 22 de novembre de 2019 al Museu del Disseny de Barcelona i està organitzat pel Grup d’Estudis de Tèxtil i Moda, adscrit a la Fundació Història del Disseny. El Grup fa una crida a la presentació de propostes de comunicacions per al II Col·loqui que amb el tema “Noms a l’ombra” vol donar a conèixer autors desconeguts en aquests camps.

Es tracta de portar a la llum narracions interessants de trajectòries professionals de creadors poc coneguts lligats al món tèxtil i de la moda, com per exemple, dissenyadors, estampadors, brodadors, puntaires, dibuixants, sastres i modistes o estilistes. Els relats han de superar el marc familiar i local i ajudar-nos a construir una nova història amb nous protagonistes que fins ara no han estat estudiats o publicats. Es poden “descobrir” aquests noms des de la història, l’art, la sociologia, l’antropologia o altres disciplines. La data límit de presentació de propostes és el 30 d’abril de 2019.

Consulteu al següent PDF els detalls sobre la presentació de propostes de comunicació per al II Col·loqui. Més informació i inscripcions a Fundació Història del Disseny: 935139729/coloquiotextil@gmail.com.