Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Activitat gratuïta per a públic adult, amb places limitades.

Durant els mesos d’octubre i novembre es podrà veure a l’Espai Zero l’exposició fotogràfica “Tributo a la bata” de Lucía Herrero, emmarcada dins el Festival Emotiva 2021.

Lucía Herrero, la fotògrafa, rendeix homenatge a un tipus de dona molt específic, el vestit de treball de la qual és la bata. Es tracta d’una dona que ha jugat el rol de matriarca en una societat fortament patriarcal. A partir d’aquesta peça de roba, la bata, analitza qüestions de gènere, canvis sociopolítics en la societat i paisatges humans. Tot això amb un important component d’humor que l’artista utilitza com una porta d’entrada a diversos nivells d’interpretació.

Us demanem col·laboració perquè ens presteu bates femenines (d’aquelles de feinejar per casa) que puguem exposar aquests mesos al costat de les fantàstiques fotografies de Lucía Herrero. Primer heu d’enviar una fotografia de la bata (que pot ser de qualsevol època) a: conservacio@cdmt.cat i nosaltres en seleccionarem algunes que es mostraran a les vitrines de l’Espai Zero.

Si necessiteu més informació contacteu amb: auladidactica@cdmt.cat /93 731 52 02.