Carregant Esdeveniments

Activitat gratuïta per a públic adult. Places limitades.

El projecte "Dones IMpertinents" de Núria Benet qüestiona la “impertinència” de les dones. Qui decideix que la veu d’una dona NO és pertinent? Qui decideix que el que diu o fa una dona està fora de lloc o és irreverent? Irreverent per a qui? Al llarg de la història i encara ara, s’han fet callar moltes veus de dones perquè no eren pertinents. Aquest és un projecte que està fet per dones, sobre dones i dedicat a totes les dones que en algun moment de la seva vida han estat titllades d'impertinents.

El projecte s'ha desenvolupat en diverses fases i finalment es busca una obra col·laborativa amb la voluntat que explica la pròpia artista: "Aquest teixit de paper i de paraules, llarg, càlid, ocuparà diferents espais de forma impertinent, com una taca d’oli que avança i que ho envaeix tot".

Núria Benet i el Museu Tèxtil us conviden a participar lliurement en alguna o totes les sessions de treball col·laboratiu que tindran lloc durant les tardes de dimarts i dijous del mes de setembre. Les tasques a realitzar seran bàsicament guillotinar els llibres escollits, preparar les tires de paper, cosir les tires de paper amb fil vermell (a màquina) i teixir la peça amb aquest nou fil amb agulles de fer mitja.

Si esteu interessades, podeu inscriure-us a través del següent formulari (actiu a partir de l'1 de setembre). Si voleu més informació sobre el projecte i l'artista, contacteu amb: auladidactica@cdmt.cat /93 731 52 02.