Carregant Esdeveniments

Activitat gratuïta d'entrada lliure en l'horari d'obertura del recinte Can Serra - Diputació de Barcelona.

Des del Museu ens sumem a la celebració dels 800 anys de pessebres amb aquesta representació única de l’artista Josep Massagué, figurinista i escenògraf de llarga experiència, una obra particular que custodiem des de l’any 2018.

Ja fa 4 anys que el Museu exhibeix aquest peculiar pessebre cada Nadal a la sala Espai Zero. És una obra “viva” que creix i es renova cada any gràcies al treball creatiu incansable d’en Josep Massagué, qui va aportant noves figures vestides amb gran detall així com escenografies espectaculars.

Enguany, amb motiu de la celebració dels 800 anys de representacions pessebrístiques, aquest pessebre viatja fins el recinte de Can Serra (Diputació de Barcelona) per donar-se a conèixer i perquè més persones puguin gaudir de la seva creativitat i vistositat.

Us proposem gaudir d’aquesta tradició artesana centenària que es transforma als nostres dies combinada de forma excel·lent amb l’univers particular del Sr. Josep Massagué. El trobareu exposat al recinte de Can Serra (Rambla de Catalunya, 126, 08008 Barcelona), fins el 14 de gener. Més informació a: auladidactica@cdmt.cat / 93 731 52 02.