Carregant Esdeveniments

Activitat de pagament per a nens i nenes de 6 a 13 anys. Amb inscripció prèvia fins el 30 de juny. Places limitades.

Obrim un casalet  d’experimentació artística sobre teixits amb Ariadna Simó, artista i docent freelance, creadora de contingut i partner creativa per a empreses. Uns dies d'exploració amb tints i pintures i també per a descobrir les col·leccions del Museu Tèxtil que serviran de font d’inspiració.

Algunes de les tècniques decoratives sobre teixits que els nens i nenes podran assajar són: el shibori, l’estampació amb segells, el tye dye, la pintura a mà alçada o l’stencil. Els infants seran lliures de fer els seus dissenys aplicant aquestes tècniques sobre trossos de roba i sobre peces ja confeccionades.

A més, durant tot el casal, els infants tindran accés exclusiu i guiat a diversos espais del Museu (sales d'exposició, biblioteca, taller de restauració tèxtil). Volem que descobreixin les joies dels nostres fons i connectin amb aspectes interessants i curiosos de la història dels teixits i la moda. Si necessiteu més informació i per a inscriure els vostres fills/es, contacteu amb inscripcions@cdmt.cat / 93 731 52 02.