Carregant Esdeveniments

Un dels grans reptes del nostre temps és el concepte de sostenibilitat, és a dir, potenciar un desenvolupament que satisfaci les necessitats presents de tothom sense comprometre la satisfacció de les necessitats de les futures generacions tot respectant els cicles de la natura. El sector tèxtil no és aliè a aquest repte, al contrari, a causa de les seves dimensions i especificitats, pot contribuir molt considerablement a la sostenibilitat del sistema.

El CDMT vol unir-se a aquesta lluita difonent coneixement per promoure la consciència i els canvis de comportament necessaris cap a la sostenibilitat. Per aquest motiu, programem un cicle a l’entorn del concepte de moda ètica i sostenible, entenent com a moda el conjunt de peces d’indumentària que circulen pel món.

La primera sessió del 2017 és la presentació de “Gansos Salvajes” una revista de moda per a dones que va molt més enllà al fer compatibles bellesa, intel.ligència i autoestima femenina des del respecte i l’ecologia. L’entrada a l’activitat és lliure però cal confirmar assistència a: auladidactica@cdmt.cat / 93 731 52 02.