Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Activitat de pagament per a adults, amb inscripció prèvia a: https://visitaterrassa.cat/flors-i-jardins-modernistes/. Places limitades.

Us heu fixat mai en la quantitat d’elements naturals que decoren les façanes, interiors i jardins de les cases, els teixits de la llar i els vestits i complements modernistes? De ferro, de pedra, de vidre, de ceràmica, esgrafiades, brodades, llavorades, aplicades, estampades… En aquest recorregut fixem la mirada en les flors i plantes més representades i transformades pels artistes del Modernisme. Una preciosa obsessió per “domesticar” la natura.

El Servei de Turisme i Promoció Exterior de l’Ajuntament de Terrassa organitza aquesta ruta guiada cada 4t diumenge de mes. S’inicia amb una visita guiada a la mostra “Petits Retalls del Textil” del Museu Tèxtil i recorre l’exterior d’edificis modernistes com la Casa Coll i Bacardí, entre d’altres i al jardí de la Casa Alegre.

La trobada inicial amb la guia és al Museu Tèxtil (C/ Salmerón, 25). Més informació al Servei de Turisme de l’Ajuntament de Terrassa (turisme@terrassa.cat / www.visitaterrassa.cat) i als telèfons 93 739 70 19 / 93 739 74 21.