Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Us heu fixat mai en la quantitat d’elements naturals que decoren les façanes, interiors i jardins de les cases, els teixits de la llar i els vestits i complements modernistes? De ferro, de pedra, de vidre, de ceràmica, esgrafiades, brodades, llavorades, aplicades, estampades… En aquest recorregut fixem la mirada en les flors i plantes més representades i transformades pels artistes del Modernisme. Una preciosa obsessió per “domesticar” la natura.

El Servei de Turisme i Promoció Exterior de l’Ajuntament de Terrassa organitza aquesta ruta guiada cada 4t diumenge de mes. Recorre l’interior de la Casa Alegre, els exteriors dels carrers Sant Pere, del Teatre i Sant Pau, la Casa Coll i Bacardí i s’atura especialment a l’espai Modernisme del CDMT, dins l’exposició “Retalls d’ahir i d’avui”.

La trobada inicial amb el guia és a la Casa Alegre (C/ Font Vella, 29-31). L’activitat requereix inscripció prèvia a: http://visitaterrassa.cat/flors-i-jardins-modernistes/. Més informació al Servei de Turisme de l’Ajuntament de Terrassa (turisme@terrassa.cat / www.visitaterrassa.cat) i als telèfons 93 739 70 19 / 93 739 74 21.

Lloc: Casa Alegre, exterior Casa Coll i Bacardí i CDMT.

Preu: Consulteu aquí  http://visitaterrassa.cat/flors-i-jardins-modernistes/

Contacte: auladidactica@cdmt.cat / 93 731 52 02.