Carregant Esdeveniments

Activitat de pagament amb inscripció prèvia al següent formulari (actiu a partir de l’1 de setembre i fins al divendres anterior a les 14.00 h). Places limitades.

Peces confeccionades a mida, amb teixits de gran qualitat i acabats fets a mà són característiques pròpies de l’alta costura. Al fons del museu es conserven vestits de dissenyadors internacionals com Cristóbal Balenciaga o Christian Dior, però també de grans creadors de la moda espanyola com Pedro Rodríguez o Elio Berhanyer. Durant la visita coneixerem l’origen de l’alta costura, la seva evolució i veurem detalls de confecció d’algunes peces destacades.

Secrets de museu és una activitat que permet mostrar i explicar les peces més amagades de les col·leccions de la mà de la conservadora Mercè López. Ella destapa històries i vivències que hi ha al darrera dels objectes que ara mateix no estan exposats i que potser no es podran exhibir mai. Durant l’activitat es presenten la indumentària, els complements o altres documents històrics de forma directa i sense vitrines i es detallen algunes de les tasques de conservació i emmagatzematge del patrimoni tèxtil.

La visita té lloc a les sales del museu i a les reserves on els objectes romanen perfectament conservats. Per a més informació, podeu contactar amb: auladidactica@cdmt.cat /93 731 52 02.