Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Activitat de pagament amb inscripció prèvia (fins al divendres anterior a les 14.00 h) al següent formulari. Places limitades.

Una de les variables de la moda és la rapidesa amb què “passa de moda”. Al llarg de la història, la indumentària ha variat amb períodes que s’han accelerat sobretot després de la Segona Guerra Mundial. Diaris, revistes, figurins, fotografies, el cinema o fins i tot les nines han estat mitjans per difondre les noves tendències, sobretot en moda femenina. En aquesta sessió de Secrets de museu, farem una aproximació a cadascun d’aquests mitjans de difusió de la moda.

Secrets de museu és una activitat que permet mostrar i explicar les peces més amagades de les col·leccions de la mà de la conservadora Mercè López. Ella destapa històries i vivències que hi ha al darrera dels objectes que ara mateix no estan exposats i que potser no es podran exhibir mai. Durant l’activitat es presenten la indumentària, els complements o altres documents històrics de forma directa i sense vitrines i es detallen algunes de les tasques de conservació i emmagatzematge del patrimoni tèxtil.

La visita tindrà lloc a les sales del museu i a les reserves on els objectes romanen perfectament conservats. Per a més informació, podeu contactar amb: auladidactica@cdmt.cat /93 731 52 02