Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Secrets de Museu és un itinerari guiat pels espais menys coneguts del museu, les reserves. Durant l’activitat es presenta la indumentària i els complements històrics de forma directa i sense vitrines, també es mostren algunes de les tasques de conservació i emmagatzematge del patrimoni tèxtil que es desenvolupen quotidianament al centre.

Al llarg d’aquest any hem programat quatre recorreguts temàtics, és a dir, centrats en un tipus de peça en concret. El segon d’aquests monogràfics el dediquem als complements de la indumentària, un grup molt ampli d’objectes que formen part del nostre dia a dia i que guarneixen la nostra manera de vestir.

Sabates, guants o bosses són d’ús habitual, però n’hi ha d’altres que han variat la seva funció, com els barrets o els bastons, o que fins i tot han desaparegut, com el carnet de ball. El fons del museu conserva peces originals de diverses èpoques que mostrarem fent un recorregut per la seva història. Comentaris a càrrec de la conservadora Mercè López. Més informació i inscripcions a: inscripcions@cdmt.cat /93 731 52 02. Places limitades