Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Secrets de Museu és un itinerari guiat pels espais menys coneguts del CDMT, les reserves. Durant l’activitat es presenta la indumentària i els complements històrics de forma directa i sense vitrines, també es mostren algunes de les tasques de conservació i emmagatzematge del patrimoni tèxtil que es desenvolupen quotidianament al Centre.

Al llarg d’aquest any i com a novetat, hem programat quatre recorreguts temàtics, és a dir, centrats en un tipus de peça en concret. El tercer d’aquests monogràfics el dediquem a l’armari masculí de totes les èpoques.

Sabíeu que la indumentària dels aristòcrates, al segle XVIII, estava tan guarnida com la de les seves dones? Per què als museus s’exposen més vestits femenins que masculins? Com ha evolucionat la moda masculina fins a arribar al conjunt d’americana i pantaló dels nostres dies?

Aquestes i altres qüestions trobaran resposta durant aquesta sessió de Secrets de Museu, on farem un recorregut per la indumentària masculina d’entre el segle XVIII i mitjans del XX que es conserva al CDMT. Veurem els teixits, la manera de cosir les peces i també quins complements eren més utilitzats segons cada època.

Més informació i inscripcions a: auladidactica@cdmt.cat / 93 731 52 02. Places limitades.