Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Activitat de pagament amb inscripció prèvia a: inscripcions@cdmt.cat /93 731 52 02. Places limitades.

Secrets de museu és una activitat que permet mostrar i explicar les peces més amagades de les col·leccions de la mà de la conservadora Mercè López. Ella destapa històries i vivències que hi ha al darrera dels objectes que ara mateix no estan exposats i que potser no es podran exhibir mai. Durant l’activitat es presenten la indumentària i els complements històrics de forma directa i sense vitrines i es detallen algunes de les tasques de conservació i emmagatzematge del patrimoni tèxtil.

Avui us oferim un Secrets monogràfic per descobrir roba infantil, una vessant de la moda relativament recent ja que al llarg de la història els nens i nenes han vestit com adults. El fons del museu conserva peces originals de diverses èpoques i, en aquesta activitat podreu veure conjunts de dia, roba interior, peces de nadó i fins i tot vestits de bany, seguint l’evolució del vestuari infantil des del segle XVIII fins a mitjans del segle XX.

La visita tindrà lloc a les sales del museu i a les reserves on els objectes romanen perfectament conservats. Per a més informació, podeu contactar amb: auladidactica@cdmt.cat /93 731 52 02.