Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Secrets de Museu és un itinerari guiat pels espais menys coneguts del CDMT, les reserves. Durant l’activitat es presenta la indumentària i els complements històrics de forma directa i sense vitrines, també es mostren algunes de les tasques de conservació i emmagatzematge del patrimoni tèxtil que es desenvolupen quotidianament al Centre.

Al llarg d’aquest any i com a novetat, hem programat quatre recorreguts temàtics, és a dir, centrats en un tipus de peça en concret. L’últim d’aquests monogràfics el dediquem a la roba interior masculina i femenina la qual ha canviat molt als darrers cent anys.

La incorporació de les fibres sintètiques com l’elastà l’ha fet més còmoda i els canvis en la moda n’ha reduït la quantitat de peces. Però la roba interior ha estat fonamental per modelar el cos al llarg de la història de la indumentària i el fons del CDMT conserva diversos exemples de cotilles, enagos o calçotets que ens faran entendre els canvis en la silueta entre el segle XVIII i mitjans del segle XX.

Més informació i inscripcions a: auladidactica@cdmt.cat / 93 731 52 02. Places limitades.