Carregant Esdeveniments

Activitat de pagament amb inscripció prèvia al següent formulari (Places exhaurides).

En aquesta sessió proposem una mirada de modista a la indumentària que vestien les dones dels feliços anys vint. Es tracta de redescobrir aquests vestits que, tot i tenir una silueta senzilla, són complexes i molt desconeguts pel que fa als teixits, la decoració i els acabats en general.

A partir de l’observació d’originals (vestits, barrets, sabates) conservats a les col·leccions del Museu i de revistes de l’època, s’analitzaran les siluetes, la decoració, els teixits (amb mostres) i la confecció de diferents models.

Cada alumna dissenyarà un vestit i un abric i elaborarà les fitxes tècniques (quantitat de material i tipus, esquema de la silueta, mides, etc.). Aquesta fitxa li ha de permetre confeccionar la  peça posteriorment a casa, si és el seu interès. Per a l’aprofitament del curs, és recomanable que les persones assistents tinguin nocions de confecció i patronatge.

Al següent PDF trobareu tota la informació pràctica. Per a dubtes o comentaris podeu escriure a inscripcions@cdmt.cat o bé trucar al 93 731 52 02.