Carregant Esdeveniments

Activitat gratuïta per a adults amb inscripció prèvia al següent formulari  PLACES ESGOTADES

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus neix d'un projecte de 3 anys que rep el suport del programa LIFE+ de la Comissió Europea. L'objectiu és organitzar durant una mateixa setmana i arreu d'Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus. La 15a edició tindrà lloc del 18 al 26 de novembre de 2023.

En aquest marc europeu tornem a organitzar El Swap, un projecte de l’Associació de Moda Sostenible de Barcelona creada el 2013 sense ànim de lucre, que lluita per canviar el món de la moda cap a un model més ètic, sostenible i lliure. Està organitzat conjuntament amb un dels seus socis, El Club de la Moda Positiva, i el Museu Tèxtil. Com a museu, compartim els seus propòsits i tenim el plaer de col·laborar amb elles organitzant aquesta jornada d’intercanvi de roba tardor/hivern.

Sota el lema “Intercanvia roba, renova el teu estil i cuida el nostre planeta” et convidem a participar d’aquesta jornada matinal divertida i fresca de moda amb consciència social i actuant en favor del medi ambient. El dissabte 25 serà el dia per portar la roba al Museu, farem el cribatge i entregarem els swaps per intercanviar durant el matí del diumenge 26.

Si estàs interessat/da en formar part d’aquest acte, llegeix aquí com funciona l’esdeveniment i si et queden dubtes pots consultar les preguntes freqüents.

Per a més comentaris, podeu contactar amb: auladidactica@cdmt.cat / 937 315 202 o bé directament amb les organitzadores a: projectes@modasosteniblebcn.org.