Carregant Esdeveniments

Activitat gratuïta per a nens i nenes majors de 5 anys i acompanyats. Places limitades a l'aforament de l'espai.

La Fira Modernista de Terrassa se celebrarà el 6 i 7 de maig i aquest any té com a fil conductor el món de la dansa. El Museu Tèxtil serà present en una parada pròpia situada al Raval de Montserrat, davant de l'Ajuntament.

En aquest espai del Museu al carrer, els nens i nenes que ho vulguin podran participar en un taller de creació de braçalets sonors. Caldrà dissenyar, retallar i cosir per realitzar un braçalet de feltre sonor, inspirat en la ballarina Carmen Tórtola Valencia (1882-1955). Ella fou una artista lliure, de marcat estil propi, de gran sensibilitat i sensualitat, especialitzada en danses orientals tradicionals que presentà amb èxit per tota Europa i part d'Amèrica. A la vegada, fou col·leccionista d'art i teixits antics, alguns dels quals tenim la sort de conservar al fons del nostre Museu.

La participació en el taller és oberta, els infants podran seure a fer el braçalet en la mesura que les places vagin quedant lliures. Més informació a auladidactica@cdmt.cat o al telèfon 93 731 52 02.