Carregant Esdeveniments

Activitat de pagament per a públic adult amb inscripció prèvia al següent formulariPlaces limitades.

Un taller d'iniciació per explorar les possibilitats d'intervenir fotografies amb fil i agulla i fer emergir les imatges latents a través del brodat. L'artista visual Tatiana Donoso presentarà artistes del fotobrodat per descobrir referents i fonts d'inspiració durant la sessió. Introduirà els materials: tipus de fil, agulles, paper, gramatge, etc. Acompanyarà els assistents fins a crear un mostrari amb diverses puntades que servirà per prendre decisions tècniques al llarg del procés creatiu.

Cada participant ha de portar un parell de fotografies que vulgui intervenir amb el brodat (mida mínima 10x15).

Tatiana Donoso (1970) és artista visual. Va iniciar la seva trajectòria com a fotògrafa. Va col·laborar en diverses revistes com a fotògrafa de reportatge, retrat i moda, i va desenvolupar projectes de foto gràcies a beques com la Fotopres'99 de La Caixa o Generación 2005 de Caja Madrid. Actualment, continua desenvolupant projectes artístics, on a més de la fotografia, ha afegit llenguatges com la poesia, el brodat i l'arxiu, investigant en processos més híbrids.

Aquest any forma part del cicle Temporals 2023 (ICUB) pel projecte "Un àlbum familiar de cures" i també ha guanyat una de les Beques Barcelona Crea 2023 de creació en arts visuals pel projecte “Un arxiu adolescent de cures”. La seva obra ha estat adquirida pel Pla Nacional de Fotografia 2022, i forma part de la col·lecció de l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona.

Inscripcions obertes, més informació a: auladidactica@cdmt.cat / 93 731 52 02.