Carregant Esdeveniments
  • Aquest event ja ha passat.

Anne Moreno va néixer a Berlín, va viure i es va formar a Mèxic, Brasil, París i Barcelona. Va estudiar Literatura hispanoamericana i en arts, destaca la seva formació en pintura, gravat, teixit manual i tapís.

Tal com podreu comprovar en l’exposició “Toda la vida es mucho tiempo” que ocupa actualment l’Espai Zero, en les seves obres conviuen diverses tècniques i gèneres dispars com el dibuix, la pintura, el gravat, l’escultura o el teixit. Un aspecte a destacar és la importància i l’harmonia del color en les seves creacions, sobretot en els teixits i brodats però també en altres tipus d’obres. Un altre tret característic de l’artista és l’ús subtil de materials petits i quotidians que recicla i incorpora a les seves peces: botons oblidats, diaris abandonats, dibuixos guardats, fotografies antigues, bossetes de te, pedres, etc.

En aquesta trobada tindrem l’oportunitat de conèixer més a l’artista Anne Moreno i el sentit de la seva obra. Activitat gratuïta amb confirmació d’assistència a: inscripcions@cdmt.cat o bé al telèfon 93 731 52 02.