Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

ACTIVITAT CANCEL·LADA

 

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia a: inscripcions@cdmt.cat / 93 731 52 02.

Maria Fabre exposa a l’Espai Zero del Museu Tèxtil la seva obra “Petitona meva” que es pot visitar fins el proper 19 d’abril i que la pròpia artista presenta així:

“Dolor, fragilitat, fortalesa, serenor, … necessitat d’stand by. Moments difícils que t’ajuden a créixer i a ser fort. A partir de la malaltia de la mare moltes coses et passen pel cap, una necessitat d’estar a prop d’ella per no perdre-la. Experimentes sensacions i un dolor al cor que no havies experimentat abans. Saps que no hi ha volta enrere i tens la necessitat de fer “reset” molt sovint, de llegir en els seus whatsapps “petitona meva”…

La meva obra fins ara ha estat bàsicament pictòrica, i amb força incorporacions de materials tèxtils, com ara botons, fils, robes, però en els darrers anys he començat a experimentar més a fons en el món de l’art tèxtil, ja sigui amb petits brodats, amb tapissos,…

L’exposició que plantejo és fer un seguit d’obres relacionades amb les emocions i els estats d’ànims. Una exposició intimista on hi haurà obres de petit format i obres de grans dimensions. Algunes que ens faran sentir grans, i altres que ens faran sentir petits.”

Avui la Maria Fabre us acompanya en una visita comentada oferint una oportunitat per conèixer més a prop l’artista i la seva obra. A més, podreu realitzar un petit taller amb teixits i fils relacionat amb la seva obra. Més informació a: auladidactica@cdmt.cat o bé al telèfon 93 731 52 02.