Carregant Esdeveniments

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia a: inscripcions@cdmt.cat /93 731 52 02. Places limitades d’acord a la normativa actual.

Fins el 25 de juliol, tenim nova exposició a l'Espai Zero: “CALIBRACIONS_en la cruïlla entre text/tèxtil, imatge i so en temps de pandèmia”, una proposta de l'artista tèxtil Irene Pérez. Per a dinamitzar la seva exposició, un dijous al mes, l'artista proposa un acompanyament als visitants que ho desitgin, per explicar, comentar i debatre els diversos aspectes que vagin sorgint.

El projecte "CALIBRACIONS" sorgeix a partir d’un moment indubtablement històric i ple d’històries. Les obres creades per l’artista Irene Pérez per aquesta exposició, neixen arran del període de confinament esdevingut entre els mesos de març i maig de l’any 2020 i s’allarguen en el temps navegant la situació de pandèmia. Durant aquest període, el llenguatge, escrit i parlat, els teixits, de carn i de fil, i la tecnologia a través de la imatge i el so, esdevenen els protagonistes de la gestió de les relacions humanes.

Col·laboren en el projecte a través d’obres sonores Jesús Jeleton, Rosa Pérez i Alex R.

Per a més informació, podeu contactar amb: auladidactica@cdmt.cat /93 731 52 02.