Carregant Esdeveniments

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia al següent formulari. Places limitades.

Continuem celebrant el 75è aniversari del Museu Tèxtil amb la ciutadania i per això, cada últim divendres de mes, oferim una visita comentada gratuïta a l'exposició "Un museu, mil trames", inaugurada recentment amb motiu d'aquesta commemoració.

Es tracta d'una mostra espectacular que presenta l'evolució del museu a través de les peces "estrella" que conservem, aquelles de major valor i rellevància. Durant el recorregut, gaudireu d'un gran nombre de teixits històrics (alguns mil·lenaris), fantàstics vestits amb accessoris, muntats a sobre de maniquins fets a mida i que palesen la història dels teixits i la moda. En el darrer espai, veureu una important varietat de mostraris tèxtils que són veritables joies del patrimoni industrial català.

Totes aquestes peces, originals i úniques, amaguen històries curioses i expliquen aspectes interessants que volem compartir i comentar amb tots els assistents.

L'activitat no es realitzarà si no hi ha un mínim de persones inscrites, us avisarem puntualment si es dóna el cas. Grups de màxim 5 persones. Més informació a: inscripcions@cdmt.cat / 93 731 52 02.