Carregant Esdeveniments

Activitat gratuïta amb inscripció prèvia a través del formulariPLACES EXHAURIDES.

Amb la intenció de seguir divulgant aspectes de la cultura tèxtil, programem cada divendres final de mes una visita comentada gratuïta matinal a la nova exposició “Vides d’alta costura".

La mostra presenta l’evolució de la moda femenina seguint el fil de diverses generacions de la família de Maya Álvarez de Sotomayor de León qui, molt generosament, ha cedit en comodat al Museu més de cent setanta peces, que són un reflex de la indumentària de l’alta societat madrilenya entre 1890 i la dècada de 1980. Per a aquesta exposició s’han seleccionat vint-i-sis vestits que es mostren en quatre àmbits: “Vestides de llarg”, “Vestides de dia”, “Vestides de firmes internacionals” i finalment, “Vestides de núvia”.

A través d’aquestes peces i dels textos de l’exposició es pot conèixer la indumentària de les dones que tenien el privilegi de seguir l’última moda i, a més, entendre quins eren els rols socials, el consum de moda o les influències de París, amb la seva capacitat per influir en la manera de vestir de la majoria de la població.

L’activitat no es realitzarà si no hi ha un mínim de persones inscrites, us avisarem puntualment si es dóna el cas. Grups de màxim 25 persones. Més informació a: auladidactica@cdmt.cat / 937 315 202.