Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Activitat per a públic adult amb inscripció prèvia fins el dijous anterior a: inscripcions@cdmt.cat / 93 731 52 02. Visites a les 12.00 hores (en castellà) i a les 13.00 (en català). Places limitades.

L’exposició “Decòrum. Vestir la casa per a l’ocasió” proposa un recorregut per la història dels interiors domèstics mostrant el paper que s’ha atorgat als teixits i als mobles com a signes de distinció. Aquestes produccions es revelen testimonis del seu context social, econòmic i comercial i ens ajuden a entendre la manera de viure i rebre en cada moment, des de l’Edat Mitjana fins a l’actualitat.

Teixits històrics mai exposats del fons del Museu Tèxtil es mostren al costat de mobles molt inèdits procedents de diverses col·leccions. S’aborda el tema de les matèries, l’evolució i complexitat tècnica d’aquestes manufactures i es presenten tres tipologies de moble que al llarg dels segles s’han ideat per guardar teixits.

Avui us oferim una visita comentada, prèvia a la inauguració de l’exposició. Abans d’obrir les portes al públic general, coneixereu aspectes interessants del muntatge i la manipulació i restauració de les peces s’hi exhibeixen. Més informació a: auladidactica@cdmt.cat / 93 731 52 02.