Carregant Esdeveniments

Activitat de pagament per a públic adult. Amb inscripció prèvia fins al dijous anterior a través del següent formulari. -ACTIVITAT SUSPESA-

“Viu en directe…” és una experiència al Museu en la qual, acompanyats de la conservadora i en grup molt reduït, podreu endinsar-vos en temes relacionats amb la moda, el tèxtil, la indústria, les tendències i com evolucionaren al llarg de la història. Es combina una part teòrica amb la pràctica directa sobre peces úniques de les col·leccions que no s’exhibeixen i amb les quals es podrà interactuar. A més, s’oferiran recursos per ampliar el tema proposat en cada sessió.

Els accessoris de moda han mostrat, al llarg de la història, el prestigi i la categoria social de la persona que els duia. La riquesa dels materials i les tècniques emprades per a la seva realització havien d’estar en consonància amb el vestit. Però el segle XX va transformar radicalment aquest concepte. Els continus canvis en la moda, sobretot femenina, els nous rols de la dona, tendències com l’auge de la joventut i el prestigi de les marques han donat un nou sentit a dur determinats complements.

Si vols veure peces originals de les col·leccions del Museu Tèxtil i conèixer més sobre la història de les sabates, els barrets, els guants, les bosses i altres accessoris entre 1890 i 1980, no et perdis aquesta nova sessió de "Viu en directe". Per a més informació, podeu contactar amb: auladidactica@cdmt.cat / 93 731 52 02.