Carregant Esdeveniments

Activitat de pagament per a públic adult amb inscripció a través del següent formulari. -ACTIVITAT SUSPESA-

“Viu en directe…” és una experiència al Museu en la qual, acompanyats de la conservadora i en grup molt reduït, podreu endinsar-vos en temes relacionats amb la moda, el tèxtil, la indústria, les tendències i com evolucionaren al llarg de la història. Es combina una part teòrica amb la pràctica directa sobre peces úniques de les col·leccions que no s’exhibeixen i amb les quals es podrà interactuar. A més, s’oferiran recursos per ampliar el tema proposat en cada sessió.

Quan un teixit o una peça d’indumentària arriba al Museu, hi ha tota una sèrie de passos que hem de seguir fins que l’objecte queda guardat en una de les reserves del Museu. Quins són aquests passos? De quina manera guardem cadascuna de les peces?

Les reserves del Museu poden semblar grans vestidors plens de teixits, de roba o de complements, però aquests espais han de tenir unes característiques molt concretes i ara pots conèixer quines són. Ens endinsem en els espais més exclusius del Museu per experimentar les tasques de conservació i emmagatzematge del patrimoni tèxtil.

Per a més informació, podeu contactar amb: auladidactica@cdmt.cat / 93 731 52 02.