Carregant Esdeveniments

Activitat en línia a través de Zoom. Gratuïta amb inscripció prèvia fins el divendres anterior a: inscripcions@cdmt.cat. Places limitades.

L'art tèxtil és el gran oblidat del sistema educatiu però en canvi, està basat en activitats de la vida quotidiana que fomenten la coordinació, la concentració, la independència i l'ordre, entre moltes altres coses. A més de ser una activitat distesa, lúdica i molt variada que fomenta la creativitat dels infants.

Avui, Sylvia Rueda ens ofereix un webinar teòric-pràctic i reflexiu dirigit a mares, pares, mestres i educadors en general que vulguin practicar l'art tèxtil amb  nens i nenes d'entre 1 i 6 anys aproximadament. Ella parlarà dels múltiples beneficis del treball manual tèxtil i de com acompanyar els nens i nenes en els processos artístics. També plantejarà una proposta concreta per fer a casa, relacionada amb l'exposició "Decòrum. Vestir la casa per a l'ocasió" que actualment s'exhibeix al museu.

Sylvia Rueda és doctora en enginyeria biomèdica, artista, tallerista i assessora pedagògica d'art. Formada en educació viva  (Montessori, Waldorf, Reggio Emilia, Educació creadora, etc), disciplina positiva, mindfulness per a nens i pedagogia de l'art. La seva missió és provocar un canvi de mirada cap a l'art infantil i despertar la consciència artística d'adults i infants. Realitza tallers d'art en procés, immersiu i tèxtil a escoles, centres de formació artística i museus. Imparteix formacions d'art i educació viva a mestres, educadors i pares. (@sylviarueda)

L'activitat es realitzarà en directe des de la plataforma Zoom, rebreu l'enllaç uns dies abans. Més informació a: auladidactica@cdmt.cat / 93 731 52 02.