Carregant Esdeveniments

Activitat gratuïta en línia a través de Zoom. Amb inscripció prèvia fins el dijous anterior a: inscripcions@cdmt.cat.

Fa 11 anys, l'ONG Stitches of Kindness, creada per Sylvia Rueda, va començar a distribuir mitjons decoratius i fets a mà durant la Nit de Nadal entre els pacients de l'hospital infantil d'Oxford, Regne Unit. Fa tres anys, aquesta iniciativa es va extendre a l'àrea de Barcelona amb la col·laboració del Museu Tèxtil i d'entitats que van ajudar a promoure i finançar el projecte de forma local.

Aquest any no podem entregar mitjons als hospitals per motius de seguretat però volem seguir fomentant l'acció altruista que és l'essència del projecte. Amb aquest objectiu, us proposem que assistiu a aquest webinar on Sylvia Rueda explicarà pas per pas com fer un mitjó de feltre per a regalar a algú del vostre entorn. Ella donarà idees de com els nens i nenes de diverses edats poden participar-hi tot i que no sàpiguen cosir.

Sylvia Rueda és doctora en enginyeria biomèdica, artista, tallerista i assessora pedagògica d’art. Formada en educació viva  (Montessori, Waldorf, Reggio Emilia, Educació creadora, etc.), disciplina positiva, mindfulness per a nens i pedagogia de l’art. La seva missió és provocar un canvi de mirada cap a l’art infantil i despertar la consciència artística d’adults i infants. Realitza tallers d’art en procés, immersiu i tèxtil a escoles, centres de formació artística i museus. Imparteix formacions d’art i educació viva a mestres, educadors i pares. (@sylviarueda)

L’activitat es realitzarà en directe des de la plataforma Zoom, rebreu l’enllaç uns dies abans. Més informació a: auladidactica@cdmt.cat / 93 731 52 02.