Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

En el marc de la XVII Fira Modernista de Terrassa i amb la temàtica del cinema com a rerefons, el Museu Tèxtil organitza una nova exposició que podreu gaudir durant tot el 2019. A la mostra es podran veure peces originals conservades al museu al costat de recreacions de vestits de diverses pel·lícules que han fet alumnes dels cursos d’indumentària modernista. Afegit a això, s’exhibiran vestits creats per la reconeguda dissenyadora terrassenca Mercè Paloma que han aparegut a diverses sèries i al cinema.

L’exposició pretén visibilitzar com els vestits i complements que conformen les col·leccions del museu són una font inestimable per fonamentar i inspirar la bona feina de persones aficionades i de dissenyadors actuals de tot tipus, com és el cas dels figurinistes de teatre, cinema i espectacle.

La inauguració és oberta a totes les persones interessades. Més informació a: auladidactica@cdmt.cat/ 93 731 52 02. L’exposició romandrà oberta fins el 5 de gener del 2020 en l’horari habitual del museu.