Entre el 20 de setembre i el 25 d'octubre el Centre cedeix l'Espai Zero per a una exposició molt singular, iniciativa de la família Calasanz Martí. Josep de Calasanz Martí (1895/1977) va consagrar gairebé tota la seva vida a la confecció del que ell anomenava "llenceria artística". Roba de la llar brodada a mà d'altíssima qualitat que comercialitzava a través de la seva botiga de la Rambla de Catalunya de Barcelona i que també, en bona part, exportava a Amèrica.

Algunes d'aquestes peces han estat conservades pels seus néts, que ara volen retre-li homenatge presentant al públic tres obres mestres, concretament tres jocs de taula de 12 i 24 serveis; un està brodat amb escenes de cacera, un altre amb temes del Quixot i el tercer amb escenes i motius al·lusius a Sevilla, ja que va ser presentada a l'Exposició Universal d'aquesta ciutat a l'any 1929.

J. de Calasanz Martí no només va esdevenir un referent internacional en la seva especialitat, sinó que també va treballar intensament en l'associacionisme de l'àmbit de la confecció.