La Fira Modernista de Terrassa és una festa destacada i el CDMT hi vol participar oferint a tothom diverses activitats relacionades amb el patrimoni tèxtil modernista.

Aquest any, a causa de les retallades, la nostra aportació queda limitada al matí de diumenge 12 de maig, en horari de 10 a 13:30 hores. Tot i això, com sempre, ens hem esforçat en programar experiències per a tots els gustos i edats. Esperem que us interessin i les gaudiu amb nosaltres!

  • Fotografia’t d’època!: El teu vestit i el nostre fotògraf et transportaran més de cent anys endarrere. Consulteu la nostra agenda.
  • Presentació de peces modernistes: Històries de vides. Visita comentada a una petita mostra d’objectes tèxtils d’estil modernista que ens parlen d’històries personals i familiars. Consulteu la nostra agenda.
  • Taller infantil: Fem un barret modernista de paper. Els vostres fills i filles podran lluir un barret modernista de creació pròpia. INSCRIPCIONS OBERTES!!!!
  • Tradicional passejada fins el Raval i fotografia de grup. Gaudeix d’un passeig pel centre de Terrassa envoltat de persones que mostren i reviuen la indumentària d’aquesta època excepcional. Consulteu la nostra agenda.

A més et convidem a ser part activa del CDMT triant la peça modernista que t’agradaria veure durant el cap de setmana. Només cal que et facis seguidor del nostre facebook i votis entre les quatre opcions que hem seleccionat. La peça més votada estarà exposada a La vitrina del nostre seguidor que formarà part de la mostra modernista Històries de vides. Pots votar fins el dia 5 de maig.

I si encara no teniu la vostra indumentària per la Fira, o us falta algun com-plement o detall; si busqueu alguna idea per acabar de confeccionar –vos el vestit, no espereu més i passeu per la Biblioteca del CDMT on trobareu material divers amb un munt de fonts d’inspiració.