Des del dijous 21 de setembre trobareu una nova mostra d’art tèxtil a la sala d’exposicions del 2n pis del CDMT. Filomena Menacho és una creadora de llarg recorregut que durant la seva vida artística ha emprat el teixit com a principal eina d’experimentació i expressió.

L’exposició que presenta al CDMT és una proposta sensorial que busca aflorar el vincle del públic amb la natura, la idea subjacent a aquesta intenció és: “tots som natura”.

Cal que el visitant es descalci en arribar per poder experimentar les diverses textures aportades pels teixits que folren el terra de la sala. L’oïda i la vista es desperten amb una música suggeridora acompanyada d’imatges, mentre que l’olfacte ho fa a partir d’essències aromàtiques que embolcallen l’espai.

Una instal·lació que convida a deixar-se anar, a trobar un espai de pau o fins i tot de meditació entre la calidesa i les bones sensacions que transmeten els teixits de Filomena Menacho.

  • Inauguració de l’exposició: dijous, 21 de setembre a les 18:00 hores. Entrada lliure.
  • Activitat familiar infantil: Visita a la mostra i Taller “Artistes del tapís”. Cal inscripció prèvia a: auladidactica@cdmt.cat
  • Activitat per a adults dins les “Jornades Europees de Patrimoni”: Visita a la mostra i dinàmica simbòlica guiades per la pròpia artista.
  • Exhibició: Del 21 de setembre al 28 de gener. Entrada lliure.

Horaris d’obertura del CDMT: dimarts i dijous de 10:00 a 14:00 h i de 16:00 a 19:00 h, divendres i diumenge de 10:00 a 14:00 h.